Терапевтична мистецька майстерня з Любою Гренадер

Запрошуємо Вас 17.11.2022 року долучитися до терапевтичної мистецької майстерні американської художниці, викладачки мистецтв, професорки з Бостону – Любові Шапіро Гренадер.

Онлайн майстер-клас орієнтований на практичних психологів, арттерапевтів, травмотерапевтів, соціальних педагогів, фахівців мистецьких галузей, викладачів, керівників гуртків образотворчого, декоративно-прикладного, театрального мистецтва, на кожного, хто працює з дітьми та молоддю.

В першій частині мова мистецької майстерні йтиметься про застосування т. зв. вальдорфської педагогіки (детальніше за посиланням – https://cutt.ly/CMTP34H ) в роботі з дітьми, які пережили психічні травми та несприятливі життєві обставини. Обговорення стосуватиметься концепції ляльок та маріонеток, які використовуються як інструменти оцінки та корекції. Будемо практикувати виготовлення простих ляльок з підручних матеріалів, які не потребують шиття.

Друга частина мистецької майстерні буде присвячена ляльковій виставі та використанню вигаданих історій, фольклорних чи казкових, в якості терапевтичного методу підтримки дітей із травмою. Ми попрактикуємось робити прості ляльки ручної роботи та створити просту, але красиву декорацію для історії.

Дата та час проведення: 17 листопада 2022 року, 18:00-20:00 за київським часом.

Необхідні матеріали для участі в майстер-класі (на вибір за наявністю):

  • Для тканинних/м’яких ляльок і ляльок: будь-яка тканина, або залишки одягу, або тканинні серветки, фетр, голки та нитки, пряжа, або будь-який тип ниток, ножиці, наповнювач для ляльок, такий як м’яка вовна, або ватні кульки, або будь-які шматки м’якої тканини.
  • Для паперових ляльок: будь-який папір, клей, якісь палички для тримання ляльок корисні, але не обов’язкові, стара коробка для тіньового театру, білий папір.

Буде перевагою також швейне приладдя.

Інфо про спікерку: Любов Гренадер – вчитель і практик медитації. Цікавиться терапевтичним мистецтвом і має досвід викладання мистецтва для груп ризику та психічно хворих. У минулому Любов була частиною вальдорфської шкільної спільноти, де вона викладала уроки творчого мистецтва для маленьких дітей. Вальдорфська філософія була частиною її родини та практики викладання.

Форма реєстраціїhttps://forms.gle/kYXyUEGqENJgHNH17

URL-адреса для підключення: https://us02web.zoom.us/j/84274909248?pwd=cVNyWUdSbElkR0RIYjQwamc4NnVaUT09

 Ідентифікатор конференції: 842 7490 9248

Код доступу: 17

Кількість учасників обмежена.

 

Опублікував(ла) VeLa
Попередній запис
Залежності від гаджетів (анонс Case studies – Peer review)
Наступний запис
Зустріч групи взаємопідтримки: аспекти турботи про себе у воєнний час (АНОНС)
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *