Практичне завдання: сторітелінг

Пд час терапевтичної зустрічі 4 січня 2023 року Joe Mageary розповідав про сторітелінг, як самолікувальну практику та запропонував практичне завдання.

Протягом тижня необхідно щодня писати декілька речень чи слів про людей, яких ви зустріли цього дня. Пишіть про будь-кого, хто вас позитивно здивував. Це може бути хтось, кого ви знаєте дуже добре, але саме сьогодні він вас здивував. Або це може бути людина, яку ви зустріли вперше, але вона вас зачепила. Це навіть може бути людина, яка вам просто наснилась, або яку ви побачили по телевізору. Запишіть ім`я і коротко те, що саме пов`язано з цією людиною.

В кінці тижня подивіться на цей список і знайдіть те, що поєднує цих людей (і події пов`язані з ними) між собою. Кожен побачить щось своє, але ця вправа однозначно покаже кожному дещо важливе про самих себе, дасть вам розуміння того, що важливо для вас.

11 січня 2023 року ми просимо вас підготувати цей список і роздуми, а під час зустрічі ми обговоримо інсайти. Можливо, ми знайдемо щось спільне у списках один одного.

Детальна інструкція у відео за посиланням: https://youtu.be/hCPiMhl26j4

Опублікував(ла) VeLa
Попередній запис
Турбота про себе, як складова психологічної стійкості: група взаємопідтримки
Наступний запис
КАЛЕНДАР ПОДІЙ (9-15 СІЧНЯ 2023 РОКУ)
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *