7 СФЕР ТУРБОТИ ПРО СЕБЕ

1. Сон

Систематична відсутність якісного сну (6-8 годин сну + раннє засипання, не пізніше 22:00) поступово призводить до вигорання, апатії, депресивних станів. Обирати роботу, листання соціальних мережах  замість сну – це точно не про турботу про себе.

2. Фізична активність 

Якщо ви інвестуєте у цю сферу, ви отримаєте набагато більше. Енергію, натхнення, тримає тіло у тонусі і дає змогу знизити емоційне навантаження. Прислухайтеся до тіла і шукайте опору і комфорт у сама своєму виді спорту. Спорт

3. Стосунки з їжею

Їжа один із важливих інструментів побудови стосунків з собою. Як ви їсте – так і живете у суспільстві. Ваші стосунки з їжею прямо вказують на те, як ви відноситеся до себе. Їжа має бути різноманітною, щоб організм отримував повноцінний набір мікроелементів.

 Стосунки з собою

Пишу про них перед стосунками з партнером. Так як вже неодноразово писала, що здорові стосунки з партнером можливі лише після того, як побудували їх з самим собою. Якщо самотність для вас – приємний час проведений з собою, ви на шляху до турботи до себе.

5.  Стосунки з партнером

Людині потрібна людині незалежно від типу темпераменту і характеру. Важливо бути у стосунках не заради якихось переваг і плюсів, а тому що вам просто добре бути разом і проводити вільний час разом. При цьому по одинці вам теж добре і ви вмієте жити без партнера.

6. Самореалізація у суспільстві

Не сидіть на «роботі» через безвихідь. Шукайте свое, пробуйте, помиляйтесь, ще раз щось починати нове або те саме. Бо лише знайшовши свою справу –  ранки будуть щасливішими.

7. Психологічний стан

Турбота в цій сфері – це знати про те який ти, як ти живеш, що любиш направді, як ти себе проявляєш у суспільстві. Тим більше ви проживаєте саме своє життя, а не чуже життя. Яке не засноване на установках,страху проявлятися і жити так як хочете ви.

Опублікував(ла) VeLa
Попередній запис
ЩОДЕННІ 5 ВПРАВ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЗДОРОВ`Я МОЗКУ
Наступний запис
6 СТАДІЙ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ
Залишити відповідь
Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *